Studia Licencjackie

Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

Studiowanie tej specjalności pozwala uzyskać wiedzę i umiejętności niezbędne do pełnienia funkcji kierowniczych w branży hotelarskiej i gastronomicznej zgodnie z międzynarodowymi standardami. Jest to wiedza dotycząca istoty, organizacji, funkcjonowania i rozwoju zakładów gastronomicznych oraz obiektów hotelarskich w aspekcie wymagań prawnych, społeczno-ekonomicznych i technologicznych, a także marketingu usług hotelarskich i gastronomicznych i obsługi klientów. Absolwenci tej specjalności mają szansę zostać poszukiwanymi fachowcami w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Mogą również samodzielnie prowadzić restaurację, pensjonat, czy też hotel.

  • Jedno z najniższych czesnych w Warszawie
  • Licencjackie niestacjonarne (zaoczne) - 1.740 zł za semestr
  • Licencjackie stacjonarne (dzienne) - 1.899 zł za semestr
  • Ilość Semestrów - 6
  • Liczba punktów ECTS - 183

RAMOWY PROGRAM STUDIÓW I STOPNIA

GRAFIK ORAZ PLAN ZAJĘĆ

REKRUTACJA NA STUDIA

PRZEDMIOTY TWORZĄCE SPECJALNOŚĆ

Nazwa przedmiotuPunkty ECTS
Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii3
Marketing usług hotelarskich i gastronomicznych3
Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego i gastronomicznego3
Zarządzanie obsługą klienta w hotelarstwie i gastronomii3
Razem specjalność12
studia licencjackie zarzadzanie

Wszystkich zainteresowanych naszą ofertą studiów wyższych zapraszamy do kontaktu.